Avveckla via Bolagsåtervinning – Så här går det till!

BOLAGSÅTERVINNING

Avveckla med Bolagsåtervinning - Så går det till

Steg 1: Skicka en förfrågan på under 1 min.
Initiera processen direkt på vår webbplats genom att fylla i ditt organisationsnummer och kontaktinformation, eller ring oss om du föredrar personlig kontakt. Detta inledande steg är smidigt och kräver endast basuppgifter om ditt företag. Det är kostnadsfritt och du förbinder inte dig till något.

Steg 2: Preliminärt besked och översikt
Kort efter att du har skickat din förfrågan, skickar vi en bekräftelse via e-post med preliminära uppgifter. Du får en första uppskattning av beräknat kvarvarande kapital och arvode, samt en checklista med eventuella steg som behöver tas utifrån ditt företags situation för att en avveckling via återvinning ska kunna genomföras.

Steg 3: Dokumentinsamling
För att fortsätta processen får du en länk från oss för att ladda upp nödvändiga dokument. Detta inkluderar balansräkning, resultaträkning, skattekonto- och bankkontoutdrag, samt en SIE-4 fil. Dessa dokument är essentiella för att vi noggrant ska kunna utvärdera ditt företag. Du hittar vanligtvis dessa dokument hos din revisor eller i ditt bokföringssystem. Behöver du hjälp är du välkommen att när som helst kontakta oss, så hjälper vi dig framåt.

Steg 4: Verifiering och godkännande
Efter att ha mottagit dina dokument genomför vi en detaljerad kontroll för att verifiera att all information är korrekt och att företaget är välhanterat. Denna fas är avgörande för att avgöra om ditt företag är lämpligt för återvinning.

Steg 5: Avtal och avslut
När ditt bolag godkänns får du ett e-postmeddelande som bekräftar att ditt bolag är kvalificerat för återvinning, inklusive information om eventuella avgifter som ska betalas eller återbetalas. Därefter skapas ett avtal mellan dig och Länsbolag. Efter att avtalet undertecknats av båda parter, sker betalningen.

Steg 6: Slutförande och avlastning
Även fast din del som kund oftast går snabbare, tar hela processen vanligtvis endast 7 till 10 arbetsdagar. När processen är slutförd är du helt befriad från ditt bolags tidigare åtaganden, och återvinningsprocessen är fullbordad.

Dela
Fav-ikon Bolagsåtervinning

Nu mer digital, innovativ och automatiserad än någonsin.

© 2024 · Bolagsåtervinning · Länsbolag Sverige AB

Adress

Lilla Varvsgatan 13E
211 15 Malmö
För- och Efternamn
Personnummer
Telefonnummer
E-postadress

Fråga oss!

Ta hjälp av en expert!

Har du frågor eller behöver hjälp med ditt bolagsärende? Fyll i formuläret eller ring oss direkt på XXX, vardagar 08:00-16:00. Vi ser fram emot att hjälpa dig framåt.

Aktivt ärende? Logga in