Trygghetsgaranti- Så garanterar vi säkerheten för alla parter

BOLAGSÅTERVINNING

Bolagsåtervinning - Med fokus på säkerhet

På Länsbolag sätter vi säkerhet och integritet främst – det är hjärtat i allt vi gör. Vi förstår vikten av att skapa en trygg och transparent miljö för våra kunder och samarbetspartners. Det är därför vi har noggrant utformade rutiner som garanterar att varje steg i processen är säkert för alla inblandade.

Att bekämpa penningtvätt står högt på vår agenda. Vi följer Penningtvättslagen noggrant och är registrerade hos Bolagsverket för att aktivt motverka alla former av penningtvätt. Vi tar också ansvar för att rapportera eventuella misstänkta transaktioner direkt till finansinspektionen, vilket upprätthåller vår höga etiska standard.

När du börjar ett affärsförhållande med oss, kommer vi att guidar dig genom en process där vi lär känna varandra bättre. Detta innefattar att signera ett dokument om kundkännedom, en central del i att bygga en trygg relation.

Absolut, det låter som en bra tillägg för att förtydliga varifrån informationen för bakgrundskontrollerna hämtas. Här är en justerad version med det tillägget:

Bakgrundskontroller utförs systematiskt på alla potentiella köpare samt föreslagna styrelsemedlemmar genom granskning i offentliga databaser. Vi förbehåller oss rätten att neka försäljning vid eventuella indikationer på, till exempel, men inte begränsat till, ekonomisk brottslighet.

Vi tar hand om dina personuppgifter med yttersta omsorg och respekt för din integritet, allt i enlighet med GDPR och svensk lagstiftning.

Vi värderar även din användarupplevelse och strävar efter ständiga förbättringar på vår hemsida. Genom att samla in och analysera data säkert, kan vi skräddarsy vår service, stärka vår marknadsföring och utveckla nya funktioner som gör din upplevelse ännu bättre.

Skulle det mot förmodan uppstå problem med ett bolag du köpt från oss, vill vi att du vet att du alltid har rätt till reklamation. Vi hanterar varje enskilt fall med omsorg och rättvisa, alltid i enlighet med lagar och vår egen Fair-Use policy.

Transparens och juridisk säkerhet är fundamentala principer hos oss. Varje tjänst och köp är under svensk lagstiftning. Genom vårt nära samarbete med Advokatfirman Lindahl säkerställer vi att alla processer är juridiskt korrekta. Tillsammans med Nordkyc bekämpar vi proaktivt penningtvätt och försäkrar oss om att all kundkännedom sker på ett effektivt sätt för ditt skydd.

Avslutningsvis vill vi betona vårt engagemang för säkerhet. Med stöd från branschledande experter garanterar vi att vår process inte bara följer de högsta juridiska och etiska standarderna, utan också värnar om din säkerhet och integritet.

På Bolagsåtervinning.se är du i trygga händer, och vi på Länsbolag är stolta över att erbjuda en tjänst som skyddar våra kunder och deras företag mot alla typer av risker.

Dela
Fav-ikon Bolagsåtervinning

Nu mer digital, innovativ och automatiserad än någonsin.

© 2024 · Bolagsåtervinning · Länsbolag Sverige AB

Adress

Lilla Varvsgatan 13E
211 15 Malmö
För- och Efternamn
Personnummer
Telefonnummer
E-postadress

Fråga oss!

Ta hjälp av en expert!

Har du frågor eller behöver hjälp med ditt bolagsärende? Fyll i formuläret eller ring oss direkt på XXX, vardagar 08:00-16:00. Vi ser fram emot att hjälpa dig framåt.

Aktivt ärende? Logga in